Convocatòria per a l’Assemblea Constitució Plataforma SitgesDecideix!

25 02 2010

Estimats amics/amigues,

Com vostès ja deuen saber el 13 de setembre se celebrà a Arenys de Munt la primera consulta popular sobre la Independència de Catalunya. 3 mesos més tard eren 166 municipis que cridaven els veïns i veïnes a votar.

Un grup de sitgetans hem cregut adient que aquesta consulta popular també es faci a la nostra vila i per això vàrem trobar-nos per tal d’iniciar el procés.

Creiem però que aquesta Consulta popular ha de rebre el suport i la sana complicitat de tota la societat civil sitgetana, per tant ens agradaria molt poder comptar amb la presència i implicació de vostè per tirar endavant aquesta consulta. De fet, i és l’opinió de tot el grup, el valor més destacable i rellevant de la Consulta és el Dret de Decidir, és a dir, el dret de votar i expressar l’opinió lliure i individual de cadascú.

Així doncs i per tal de posar fil a l’agulla, us convoquem a l’Assemblea de Constitució de la Plataforma Sitges Decideix que tindrà lloc aquest diumenge 28 de febrer a les dotze del migdia a l’Escorxador, c/ Joan Maragall, 36.

L’ordre del dia és:

1- Presentació de la Plataforma (Explicació de les dates possibles i poblacions que ho faran tant el 25 d’abril, com el 20 juny)
2- Presentació d’objectius
3- Estatuts i aprovació si s’escau. Constitució de la plataforma.
4- Protocols a seguir
5- Organigrama i grups de treball.
6- Convocatoria per la constitució de la comissió permanent.
7- Finançament.

Us esperem!


Accions

Information

Una resposta

25 02 2010
Joana

A veure si hi va força gent! La gent parla molt, però a l’hora de mullar-se! Vinga, cadascú amb el seu punt de vista, com més variat millor!

Deixa un comentari